توضیحات کامل :

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت حل مسئله اجتماعی 15صفحه ورد قابل ویرایش دارای منابع و پانویس با فرمت docx

 



مقدمه:

یکی از جنبه‌های عمده هر پژوهش مطالعۀ منابع مربوط به موضوع تحقیق است. مطالعه منابع به پژوهش‌گر کمک می‌کند تا بینشی عمیق در زمینۀ موضوع مورد پژوهش و حوزه‌ای که تحقیق به آن تعلق دارد، کسب کند. مطالعه منابع عبارت از مطالعه کلیه منابعی که بطور مستقیم یا غیرمستقیم با موضوع پژوهش در ارتباط است. برای انجام این بخش تلاش گردیده است که از کتاب‌های مختلف، مقالات علمی، پایان نامه‌ها، سایت های علمی، شریات و مجلات تربیتی استفاده شود.

این فصل شامل دو بخش است: بخش اول شامل مبانی نظری تحقیق است که در بردارنده، مفاهیم و بررسی نظریه های مربوط به موضوع تحقیق می باشد و بخش دوم شامل بررسی تحقیقات انجام شده در ارتباط با موضوع تحقیق در داخل و خارج از کشور است.

2-3-1 تعارف حل مساله اجتماعی

حل مساله اجتماعی یک راهبرد کلی است که افراد به واسطه آن برای موقعیت های چالش برانگیز پاسخ‌های مقابله ای موثر پیدا می کنند. (چانگ،2002).

حل مسئله اجتماعی فرایندی است که طی آن مسئله در محیط یا دنیای واقعی حل شود( دزریلا و نزو،2002).

مهارت حل مسئله اجتماعی تسهیل‌کننده و پیوند‌دهنده فردبا جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کند. در این مهارت سعی در به حداکثر رساندن سود و فایده خویش و مفید بودن به حال دیگران و اجتماع مطرح است(ادیب نیا و همکاران،1392).

حل مساله اجتماعی، یک راهبرد کلی است که افراد به واسطه­ی آن برای موقعیت‌های چالش برانگیز پاسخ‌های مقابله‌ای موثر پیدا می‌کنند( تقی لو وهمکاران،1389).


فهرست مطالب

 

2-3-2 مفاهیم حل مسئله اجتماعی

2-3-1 تعارف حل مساله اجتماعی

2-3-3 جهت‌گیری‌ها در حل مسائل اجتماعی

2-3-4 معیارهای تعریف مسأله اجتماعی

2-3-4-1 اختلاف میان ارزش‌های اجتماعی و واقعیت اجتماعی

2-3-4-2 منشأ اجتماعی مسائل اجتماعی

2-3-4-3 قضاوت درباره مسأله اجتماعی از سوی اكثریت مردم؟

2-3-4-4 قابلیت اصلاح مسایل اجتماعی

2-4 پیشینه تحقیق

2-4-1 تحقیقات در ایران

2-4-2 پژوهش‌های خارجی